Фльор Студио за красота

От нашия блог

Топ коафьорите на Академия Фльор със сертификати от специализирания Мастър клас за сватбени прически на Шарон Блейн

Двама от топ коафьорите на Академия Фльор – Калина Динева и Методи Кацаров заминаха за Ирландия, където ще вземат участие в специализиран Мастър клас за сватбени прически на легендарната Шарон Блейн. 3-дневеното обучение ще се проведе от 17 до 19 ноември в град Корк, Ирландия, представяйки най-новите техники и тенденции в сватбените и официални прически за 2020 година.

Шарън Блейн е един от най-утвърдените фризьори и преподаватели в света днес. Повече от пет десетилетия тя усъвършенства уменията си и споделя ненадминатите си знания с хиляди фризьори от всички краища на света. Иновативните и уникални програми на Шарън обхващат целия спектър от зашеметяващи булчински прически. Тя е световно призната за изключителното си творчество, за което е и отличена с безброй престижни награди. Четирикратен носител на награ­дата „Обучител на годината”, седем пъти финалист в престиж­ното състезание „Фризьор на го­дината” и още много други. Иновациите са в основата на уменията и мисленето на Шарън. Тя е въвела множество уникални техники и инструменти през цялата си кариера и пет десетилетия в индустрията продължава да развива стилистите в световен мащаб и да предава своите знания.

Академия Фльор инвестира средства и време в този топ Мастър клас, за да може да предложи най-доброто на своите клиенти и колеги, разбира се… „защото ученето е в основата на нашата философията, придобиването на нови знания и споделянето им ни усъвършенства и вдъхновява за нови успехи“ сподели Калина Динева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *